Hybride warmtepomp Remeha: prijs, werking en ervaring

Een hybride warmtepomp biedt dé oplossing in de zoektocht naar een duurzaam verwarmingssysteem. De hybride warmtepomp van Remeha neemt een prominente plaats in de markt voor goede redenen. Benieuwd naar welke redenen? Ontdek in dit artikel alles over de hybride warmtepomp Remeha

Wat is de prijs van een Remeha hybride warmtepomp?

Wanneer je overweegt om een hybride warmtepomp van Remeha aan te schaffen, is de prijs een zeer belangrijke factor. Daarom maken we voor jou een handig overzichtje van de prijs per soort warmtepomp. 

Overzicht van alle kosten

Soort warmtepompGemiddelde prijs (incl. installatie)
Grond-water23.000 euro
Water-water12.000 euro
Lucht-lucht8.000 euro
Lucht-water11.000 euro
Hybride5.500 euro

Opgelet: prijzen kunnen erg variëren op basis van enkele factoren zoals de installateur en de plaats waar je je warmtepomp wilt laten installeren.

Premies en subsidies

In 2024 bestaan er in Vlaanderen enkele premies en subsidies, waardoor je van een lager tarief kan genieten voor je warmtepomp. Hieronder vind je een overzicht van de huidige premies in Vlaanderen: 

  • Mijn VerbouwPremie: deze premie is bedoeld om eigenaars van woningen aan te moedigen om hun huis energie-efficiënter te maken. Deze kan je makkelijk aanvragen via het online loket van de premie zelf.
  • Totaalrenovatiebonus: deze premie kan je ontvangen wanneer je binnen een periode van vijf jaar minstens drie energiebesparende investeringen uitvoert. 
  • EPC-labelpremie: deze premie krijg je wanneer je je EPC-label aanzienlijk kan verbeteren na een renovatie. 
Liever inzicht in exacte prijzen
Vraag hier je offertes!

Hoeveel verschillende soorten warmtepompen heeft Remeha?

Remeha biedt heel wat verschillende soorten warmtepompen aan die voldoen aan verschillende noden en behoeftes. Ontdek hieronder de verschillende types warmtepompen in een handig overzichtje.

1. Lucht-water warmtepompen

Wil je graag investeren in een lucht-water warmtepomp? Dan ben je bij Remeha aan het juiste adres. De lucht-water warmtepompen halen hun warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze warmte voor verwarming en warm tapwater. Dit zijn de modellen van Remeha: 

Eria Tower Ace S

Deze elektrische warmtepomp zorgt niet enkel voor een efficiënte verwarming in je woning, maar voorziet ook constant warm water.

De pomp maakt gebruik van elektriciteit, waardoor warmte uit de buitenlucht wordt onttrokken en geconverteerd naar warmte voor je woning. Dat resulteert in een comfortabele leefomgeving, zelfs tijdens extreem koude dagen. 

Eria Tower Ace E

De Eria Tower Ace E onderscheidt zich van de andere elektrische warmtepompen door zijn geïntegreerde boiler. Zo voorziet de pomp niet alleen een energiezuinige verwarming, maar het levert ook direct duurzaam water voor dagelijks gebruik én dat zelfs in geval van lagere buitentemperaturen. 

Eria Tower

De Eria Tower is een lucht-water warmtepomp met een hybride opstelling. Deze pomp voldoet aan de behoeften van moderne verwarmingssystemen.

Het is de perfecte combinatie met elke verwarmingsketel. Zo schakelt het toestel tussen de verschillende energiebronnen voor optimale prestaties. 

Neptuna

De Neptuna is net zoals de Eria Tower ook een hybride warmtepomp die zowel de elektrische warmtepomp als het traditionele systeem gebruikt als optimale samenwerking om je woning op te warmen.

Daarom is dit model de ideale keuze voor een stap op de weg naar een duurzamere verwarming en enkele besparingen. 

Hybride warmtepomp van Remeha plaatsen

2. Warmtepomp boilers

De warmtepompboilers van Remeha bieden zowel een efficiënte verwarming als een duurzame productie van warm water. Remeha heeft één model warmtepompboiler: de Azorra Ace.

Azorra Ace

Deze warmtepompboiler maakt gebruik van thermodynamische principes. Het haalt met andere woorden warmte uit de lucht en zet die om in warm water voor dagelijks gebruik. 

3. Hybride warmtepompsystemen

Een hybride warmtepompsysteem is dé ideale samenwerking tussen een duurzame warmtepomptechnologie en een betrouwbare cv-ketel. Benieuwd naar de hybride modellen van Remeha? Ontdek ze hieronder.

Elga Ace

De Elga Ace hybride warmtepomp biedt heel wat voordelen. Door de duurzame technologieën te combineren met de efficiënte energiebronnen, is de pomp de ideale en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Eria Tower

Met deze hybride warmtepomp van Remeha geniet je het hele jaar door van aangename temperaturen in je woning. Deze oplossing werkt feilloos samen met je cv-ketel, waardoor het zowel duurzaam als efficiënt is. 

Neptuna

De Neptuna hybride warmtepomp combineert de betrouwbaarheid van je cv-ketel met de efficiëntie van een warmtepomp. Of je nu je woning in de winter wilt verwarmen of je woning in de zomer wil koelen: de pomp biedt een consistente temperatuur terwijl het je energiekosten verlaagt. 

Werking hybride warmtepomp van Remeha

Benieuwd naar de werking van een hybride warmtepomp van Remeha? De pomp werkt nauw samen met de cv-ketel. Bovendien bestaat de pomp uit twee onderdelen: een binnen- en een buitenunit.

De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht. Die warmte wordt via het koelmiddel naar de binnenunit getransporteerd. Vervolgens draagt de warmtewisselaar de warmte over aan het cv-water. 

Hybride warmtepomp van Remeha

Ervaringen met Remeha hybride warmtepompen

De ervaringen met de Remeha hybride warmtepompen zijn over het algemeen heel positief. Heel wat mensen schaffen de warmtepompen aan door hun betaalbaarheid en de efficiëntie.

Is het verstandig om te kiezen voor een hybride warmtepomp van Remeha?

Wanneer je kiest voor een Remeha hybride warmtepomp, kies je automatisch voor een betaalbare, realistische en duurzame pomp. Daarmee gaan twee grote voordelen gepaard: je verkleint je ecologische voetafdruk én je bespaart op je energiefactuur.

Overweeg je een hybride warmtepomp van Remeha te kopen? Raadpleeg installateurs bij jou in de buurt

Heb je interesse in een hybride warmtepomp van Remeha? Of wil je eerst nog wat meer info over het merk en de verschillende soorten warmtepompen?

Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende installateurs in jouw regio. Door de verschillende offertes te vergelijken, scoor jij de beste deal voor je renovatie- of bouwproject.

Werk voor al je projecten steeds samen met een specialist. Zo vermijd je onnodige kosten en ontvang je steeds persoonlijk advies.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Warmtepomp – Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Welk type warmtepomp wens je te laten installeren?
2*. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken?
3*. Wanneer wens je de werken te laten uitvoeren?
4. Beschrijf uw project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.